Wat is pijn? Hoe ontstaat pijn?

Veel mensen voelen hun lichaam slecht aan. Dit gaat vaak samen met allerlei spanningen die een negatieve impact hebben op de goede werking van de organen zodat deze minder goed gaan functioneren met als gevolg dat er pijn kan ontstaan.

Pijn is een waarschuwing dat er fundamenteel iets verkeerd loopt, het is ook een waarschuwing dat je een beetje het juiste pad verloren bent en zo vlug mogelijk de gepaste maatregelen dient te nemen, er iets aan te doen, ten einde de juiste richting te hernemen. Soms kan men zonder het te beseffen in een duistere situatie terecht komen, geen uitweg meer zien. Dan zal ik je de juiste weg tonen indien je er om vraagt.

Allemaal hebben we innerlijke leiding, een innerlijke stem. Je kunt dit je innerlijke Wezen noemen, je Hogere Zelf of je Grotere Weten. Deze Leiding is niet alleen verbonden met jou, maar ook met de Bron, het Al of God (Welke naam je ook kiest te geven). Wanneer iets niet goed voelt is dat een seintje van jouw persoonlijke Leiding dat de gedachten die je hebt of de dingen die je doet jou niet dienen. En voelt iets wel goed, dan is dat de bevestiging dat je op het juiste pad bent. (Het pad dat je overigens zelf mag kiezen).

In deze hectische maatschappij gaan we echter vaak voorbij aan deze practige Leiding. Zo kunnen ziektes en pijnen ontstaan door afscheiding van je HOGERE ZELF.

mel-foto-3

In de alternatieve geneeswijzen zegt men dat pijn ontstaat wanneer er een afscheiding is tussen je innerlijke Wezen  en jou: “disharmonie, disconnection”. Goed, zal je zeggen hoe ontstaat zo een afscheiding? Bv: door gedachten te kiezen die je niet dienen of door te focussen op zaken die niet goed voelen, niet te luisteren naar waarschuwingen die het lichaam aangeeft. Ook stress kan een grote rol spelen.

De meest voorkomende soorten pijn zijn:
chronische hoofdpijn, migraine, sinusitis, hormonale hoofdpijn/migraine, spanningshoofdpijn, burn-out, stress, aangezichtspijn, hoofdpijn door teveel of overdadig gebruik van medicatie, clusterhoofdpijn, pijn in de zonnevlecht (plexus solaris), spierpijn, nek-en schouderpijn, rugpijn, oorsuizen, enz.

Voor-en na operaties, allerhande verslavingen (roken, alcoholmisbruik enz), fobieën/angsten, tics/nagelbijten, jeugdpsoriasis, eczema, allergieën, studieproblemen, relatieproblemen, depressies, prostaatproblemen en zovele anderen, te veel om op te noemen kunnen verholpen worden door middel van de Adfontes Healing Therapy.

Zelfs om moeilijk zwanger te geraken is er een oplossing.

Speciaal: De Adfontes Healing Therapy is zeker van toepassing voor mensen die onverwacht of door hoge leeftijd een dierbare verloren hebben. Deze mensen terug moed en kracht te geven om verder te gaan is mijn innigste wens.

De Adfontes Healing Therapy werkt/helpt ook uitstekend bij dieren. Bv. Gedragstherapie

Voor zowel mensen als dieren: ADFONTES HEALING PIJNTHERAPIE OP AFSTAND