Wat kan ik voor jou doen?

De methode van Adfontes Healing Therapy is door mij zelf op punt gesteld. Het is een eenvoudige en doeltreffende methode.

Ik werk zowel op lichamelijk, geestelijk als spiritueel vlak om EENHEID (heel-healing) te bekomen. Zelfhealing is in feite normaal. Ons lichaam kan het zelf. Maar, de meeste mensen hebben hiervoor hulp nodig om dit te herontdekken.

Mijn grootste verlangen is mensen hun pijn te verlichten of zelfs helemaal te verlossen door afstandsbehandeling. Een korte uitleg zodat je begrijpt hoe het werkt.

Ik kan verschillende methodes toepassen naargelang de situatie, bv. getallen. Deze getallen bezitten een complex van homeopathie en bloesemremedies. Deze bezitten een positieve vibratie, welke zo subtiel is dat ze enorme kracht bezit; deze subtiele en positieve informatie stuur ik aan jou persoonlijk door, specifiek voor jouw geval.

*Bloesemremedies zijn een natuurlijke geneeswijze voor mens en dier. Bloesemremedies brengen emoties in evenwicht en bevorderen daardoor indirekt ook de gezondheid.

De oorzaak wordt hierdoor aangepakt op een veilige manier, en geeft in de meeste gevallen onmiddellijk een positief resultaat op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

De positieve vibratie die deze middelen bevatten is zooo sterk dat ze in de meeste gevallen de pijn onmiddellijk wegnemen bij de persoon naar wie ik ze stuur.

Ik geef je per mail deze getal/len en informatie door, je schrijft vervolgens alles op een briefje en legt dit op de pijnlijke plaats ; bv. je hoofd, of hou het in je handen, terwijl je de getal/len prevelt.

Speciaal voor jou geef ik ook de bijpassende AFFIRMATIE, dat is een kleine tekst die u 3 x per dag ingetogen leest, zodat je geest de subtiele vibratie ervan opvangt, dit om een langdurige VRIJ VAN PIJN te bewerkstelligen.

Adfontes Healing Therapy kan in vele situaties van groot belang zijn:

-voor een optimale opname van vitamines in de voeding

-voor gezondheidsverbetering

-voor prestatieverbeteringen, persoonlijk maar ook op sportgebied bv. in teamverband zoals voetbal, basketbal, ruitersport, hondenbegeleiding, enz.

Adfontes Healing Therapy kan zonder bezwaren geïntegreerd worden in elke andere vorm van therapie, behandeling, verpleging en medicatie. Het is volkomen en gegarandeerd veilig. Er zijn geen contra-indicaties bekend.