Wie ben ik? Waarom Afstandstherapie?

Mijn naam is Aimé. Ik ben geboren in Oost-Vlaanderen-België, gedurende de oorlog.

Men zegt me soms dat mijn naam toepasselijk is, en inderdaad hou ik ervan mensen in nood te helpen op een goede basis en met al mijn middelen, met geheel mijn hart. aime

Ik ontdekte mijn aangeboren gave reeds op heel jonge leeftijd, toen mijn moeder gevallen was en pijn had in haar arm, nam ik door handoplegging de pijn weg. Sedertdien, hielp ik mensen hun pijn weg te nemen, ook op afstand.

Ik ben paranormaal/holistisch healer en radiësthesist, heb een opleiding BUQI genoten bij een Chinese professor. Dat is overdracht van informatie door mentale kracht (op afstand, afstand heeft geen belang, hoe groot hij ook is).

Volgde opleiding klassieke homeopathie. Ben ook stralingsdeskundige i.v.m. negatieve straling door geopathische breuklijnen, elektrosmog, enz. welke dikwijls de oorzaak kunnen zijn van ernstige ziektes/aandoeningen.

Nu heb ik de Adfontes Healing Therapie ontwikkeld en op punt gesteld om je te helpen ook op afstand: ADFONTES HEALING PIJNTHERAPIE OP AFSTAND.

WAAROM AFSTANDSTHERAPIE?

1/ Het is zeer eenvoudig, geen verplaatsing nodig, geen tijdverlies noch geld verspilling. Je kan de hulp aanvragen wanneer het jou past, ik ben altijd bereikbaar.

2/ Voor mij is het ook praktischer, ik kan onmiddellijk contact met je opnemen.

3/ Bovendien, is het voor jou en mij, beter dat er geen persoonlijk kontakt is, aldus wordt vermeden dat de energievelden, zeg maar de AURAS, van beiden gemengd zouden worden, waardoor de noodzakelijke informatie welke ik nodig heb en te vinden is in je AURA bewaard en AUTHENTIEK  blijft.

Dus, geen mengeling van informatie, met als gevolg een optimaal resultaat, voor jou.

Besluit: De goede werking van de Adfontes Healing Pijntherapie op Afstand is aldus gegarandeerd.